Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Instagram

Vull donar-me d'alta

Formulari d'alta

Esplai Naturalista i Punt Juvenil

Des d’Obaga tornem a engegar màquines per fer la 5a edició del Punt Juvenil i de l’EsNat, obrint-nos a nous espais i noves iniciatives

Es disposa de  20 places amb sortides matinals de 10h a 14h i la última de nocturna per a observar el cel amb els pares

Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà nens  de 1º de primària i de 1º d’ESO.

Programació:

La programació és més curta que l'any passat, però ha estat la manera de tornar-ho a fer possible.

En el cas de mal temps, les activitats es podran posposar i, en el cas de la observació astronòmica, es proposarà un espai per fer una activitat de cloenda alternativa.

11 de maig:

Almesquera, un cas per resoldre (Esterri d'Àneu) de 10h a 14h. Activitat amb col·laboració amb CEA Alt Ter, la Xarxa Transfronterera d'Educació Ambiental Pirineus Vius, i el Departament de Territori i Sostenibilitat. 

25 de maig: 

Les nostres voliaines (Batlliu de Sort) de 10h a 14h. Activitat en referència al llibre Voliaines, editat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu, amb l'intenció d'aprendre noves espècies i les curiositats més divertides. 

1 de juny:  

Isards i marmotes (Bonaigua) de 10h a 14h. Caminarem per la part alta de la Bonaigua a la cerca de rastres, i la possible observació, de marmotes i isards.

8 de juny: 

Introducció a l'astronomia i a la seva mitologia ( concretar) de 20.30h a 23h. Aquesta activitat és oberta a tots els pares o tutors dels participants de l'EsNat i el Punt Juvenil, amb la intenció de fer una cloenda, compartir experiències i llegendes, i aprendre a identificar les principals constel·lacions del nostre cel, que tant importants varen ser pels nostres pastors!

Instagram

©2019 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine