Activitats dissenyades per observar la fauna del nostre territori i dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, fora dels nuclis zoològics. Ens endinsarem en el seu hàbitat, cercarem rastres i restes, escoltarem els sons presents en la natura i farem una immersió a la descoberta d’aquestes espècies emblemàtiques.

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a la observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la incessant intenció d’atraure les femelles, des d’un indret que ens potencií la observació sense malmetre la seva tranquil·litat.

Brama del Cérvol al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Pel País de l'Ós

Recorregut que forma part de la xarxa d’itineraris del seguiment de l’Ós Bru del Pallars Sobirà, dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el projecte PirosLife, per endinsar-se a l’hàbitat d’aquesta espècie en tots els seus elements. Activitat de mig dia i adaptada a tots els nivells.

Travessa pel País de l'Ós

Travessa d’alta exigència física (9 hores de recorregut) per la part alta del territori de l’Ós Bru, passant per indrets de gran bellesa.

Preu especial de 50€ (majors de 16 anys) No inclou el taxi de tornada

Trampa de pèl en l'activitat de seguiment de l'ós bru (Ursus Arctos) en el Parc Natural de l'Alt Pirineu. PirosLife.Activitat de seguiment de l'ós bru (Ursus arctos) Parc Natural de l'Alt PirineuCàmera de fototrampeig del Projecte PirosLIfe de l'activitat de seguiment de l'ós bru (Ursus Arctos) en el Parc Natural de l'Alt Pirineu.Activitat de seguiment de l'ós bru  (Ursus arctos)  al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Fauna al capvespre

Recorregut per una zona totalment allunyada de les massificacions on cercarem la presència de cèrvids i altres espècies, amb un descens amb la llum del frontal per gaudir de la natura al capvespre.

Els preus de les activitats són:

Majors de 12 anys

 

de 6 a 12 anys

 

de 3 a 5 anys

20€   15€   10€

 

El preu per grups de més de 10 persones són:

Per guia

 

Per persona

 

 150€   15€  
250€   25  

Rastres i restes de fauna al País de l'Ós Bru

Activitat coorganitzada amb la Casa de l'Ós Bru d'Isil d'una hora i mitja de durada

Juga i aprèn de l'Ós Bru

Activitat coorganitzada amb la Casa de l'Ós Bru d'Isil d'una hora i mitja de durada

Els preus d'aquestes dues activitats són:

Majors de 12 anys

 

de 3 a 12 anys

 

10€   8€  

 

Observant fauna del Pirineu (Parc Natural de l'Alt PIrineu)Observant i escoltant la brama del cérvol  (Cervus elaphus)Isard en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Rupicapra rupicapra)Interpretant els rastres de fauna

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà
No us ho podeu perdre!


AdmirorGallery 5.2.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.