L’hivern al Pirineu és llarg, els dies s’escurcen i les temperatures davallen. Tot i així sortim per fer un passeig damunt el mantell blanc amb raquetes de neu, de dia i de nit!

La sensació de trepitjar neu lluny de les massificacions de les pistes d’esquí és d’aquelles experiències que cal viure, descobrint el rastre de la llebre o simplement gaudint del paisatge lluent i silenciós.

Senderisme amb raquetes de neu és una proposta per recórrer aquests paratges amb un mitjà tranquil i de fàcil aprenentatge. Us oferim propostes de tot el dia, de mati o de curta durada a l’abast de tothom, d’iniciació, per als més experts, famílies amb nens o els que cerquin un itinerari més tècnic d’alta muntanya.

  • Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Espot, i la zona perifèrica 
  • Parc Natural de l'Alt Pirineu
  • Val d'Aran

Una manera diferent de fer una immersió al medi natural

Nocturnes amb raquetes de neu és una modalitat d'endinsar-se a la natura sota la llum de la Lluna, que és una experiència espectacular, en el moment més òptim per a la fauna que habita les nostres muntanyes.

Raquetes de neu nocturnes   Raquetes de neu a Espot Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant maurici

Els preus de les activitats són:

 

 

Majors de 12 anys

 

Menors de 12 anys

 

Parc Nacional (amb taxi 4x4)

  35€  

30€

 

Parc Nacional / Parc Natural / Beret

  30€  

25€

 

Nocturna amb raquetes de neu

30€

30€

 

El preu inclou el lloguer de les raquetes de neu i els pals, i el desplaçament amb taxi en el cas del Parc Nacional (Espot fins a sant Maurici)

És necessari calçat còmode per caminar, motxilla amb alguna cosa per menjar, aigua, ulleres de Sol, roba d'abric i tot allò que es cregui pertinent per a una excursió de muntanya hivernal. En el cas de la nocturna, també és necessari el frontal o llanterna.

Reserva o demana informació al següent enllaç

Vall de Subenuix amb raquetes de neu (Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici)Bevent un te calentó mentre observem ocells de ben a propRaquetes de neu en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Estany de Baciver)Raquetes de neu al Parc Natural de l'Alt PirineuRaquetes de neu al Pla de Beret (Val d'Aran)Obrint nous camins damunt la neu