Raquetes de neu al parc natural de l'Alt Pirineu i al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

L’hivern al Pirineu és llarg, els dies s’escurcen i les temperatures davallen. Tot i així sortim per fer un passeig damunt el mantell blanc amb raquetes de neu, de dia i de nit!

Observació astronòmica amb telescopi

Les activitats de divulgació astronòmica ens apropen al coneixement i a la interpretació del firmament. Aprendre a identificar les constel·lacions a ull nu i observar amb telescopi els principals objectes del cel profund, assaborint una bona ratafia o un cassis, és una experiència on cultura, ciència i tradició s'uneixen.

Celebrem la catalogació Starlight del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb un nou format de les observacions astronòmiques amb la mitologia popular pirinenca com a eix vertebrador de l'activitat.

Explicacions pròpies de la nostra cultura ens permetran veure el cel amb uns altres ulls, mentre fem un tast de diferents infusions Km0 de les Herbes de l'Alt Pirineu, i observem amb telescopi els objectes més llunyans

Brama del Cérvol al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Desperta ben aviat, camina al so de la Brama i... amb unes Herbes de l'Alt Pirineu i la sortida del Sol, gaudeix d'observar-los en silenci, com festegen sense veure'ns. 

Instagram

©2019 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine