Ens dediquem a l’educació ambiental des de fa més de 25 anys, hem treballat en diferents entitats i centres vinculats amb l’educació ambiental, hem estat partícips de la creació i disseny de nombroses activitats i de la coordinació de diferents programes educatius.

Des d’OBAGA Educació oferim la possibilitat d’ajudar-vos en la confecció del vostre projecte educatiu, dissenyem programes i activitats en funció de les vostres necessitats, amb la col·laboració d’equips docents que vetllen per la qualitat i la garantia del nostre producte.

L'últim projecte educatiu que estem realitzant és el de l'Óssa del Pirineu, dins el marc del porjecte PirosLife Educatiu i amb la coordinació de la Universitat de Lleida. El projecte PirosLIFE té com a objectiu consolidar el futur de l’ós bru als Pirineus en un marc de diàleg i col·laboració amb les persones, entitats i institucions que fan possible el desenvolupament d’aquest territori de muntanya. El soci coordinador del Projecte és el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. La resta de socis són el Conselh Generau d’Aran, Forestal Catalana SA, la Universitat de Lleida i la Fundación Oso Pardo.