Esplai Naturalista i Punt Juvenil

Des d’Obaga tornem a engegar màquines per fer la 5a edició del Punt Juvenil i de l’EsNat, obrint-nos a nous espais i noves iniciatives

Es disposa de  20 places amb sortides matinals de 10h a 14h i la última de nocturna per a observar el cel amb els pares

Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà nens  de 1º de primària i de 1º d’ESO.

Programació:

La programació és més curta que l'any passat, però ha estat la manera de tornar-ho a fer possible.

En el cas de mal temps, les activitats es podran posposar i, en el cas de la observació astronòmica, es proposarà un espai per fer una activitat de cloenda alternativa.

11 de maig:

Almesquera, un cas per resoldre (Esterri d'Àneu) de 10h a 14h. Activitat amb col·laboració amb CEA Alt Ter, la Xarxa Transfronterera d'Educació Ambiental Pirineus Vius, i el Departament de Territori i Sostenibilitat. 

25 de maig: 

Les nostres voliaines (Batlliu de Sort) de 10h a 14h. Activitat en referència al llibre Voliaines, editat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu, amb l'intenció d'aprendre noves espècies i les curiositats més divertides. 

1 de juny:  

Isards i marmotes (Bonaigua) de 10h a 14h. Caminarem per la part alta de la Bonaigua a la cerca de rastres, i la possible observació, de marmotes i isards.

8 de juny: 

Introducció a l'astronomia i a la seva mitologia ( concretar) de 20.30h a 23h. Aquesta activitat és oberta a tots els pares o tutors dels participants de l'EsNat i el Punt Juvenil, amb la intenció de fer una cloenda, compartir experiències i llegendes, i aprendre a identificar les principals constel·lacions del nostre cel, que tant importants varen ser pels nostres pastors!

Programes d'activitats i projectes educatius

Ens dediquem a l’educació ambiental des de fa més de 25 anys, hem treballat en diferents entitats i centres vinculats amb l’educació ambiental, hem estat partícips de la creació i disseny de nombroses activitats i de la coordinació de diferents programes educatius.

Activitats d'educació ambiental

OBAGA Educació realitza un conjunt d'actuacions per treballar l'educació cap a la sostenibilitat amb alumnes que viuen i visiten el territori. A banda, ofereix la possibilitat de dissenyar projectes i programes educatius vinculats amb el desenvolupament sostenible del territori.

  • Escoles del territori
  • Escoles que visiten el territori
  • EsNat i Punt Juvenil
  • Programes i projectes

Escoles del territori Escoles que visiten el territori Punt Juvenil i Esplai Naturalista Projectes educatius

educacio3.jpgeducacio2.jpgeducacio5.jpgeducacio1.jpg

Activitats d'educació ambiental per escoles del territori

Les activitats educatives adreçades a les escoles tenen com a finalitat recolzar el coneixement del medi dins de cada projecte educatiu dels diferents centres docents.

La descoberta de l’entorn, la vivència, l’experiència i l’aprenentatge són valors clau per entendre com és el nostre territori.

Instagram

©2019 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine