Fes la teva reserva directament
i disfruta d’avantatges

RESERVAR

Mesures contra la COVID-19

MÉS INFORMACIÓ

LO PALLER és un hotel de muntanya situat al poble de València d’Àneu, a mig camí entre el Parc Nacional d’Aigüestortes i Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’estació de esquí de Baqueira Beret, on s’hi arriba en 10 minuts de cotxe fins al telecadira de Peülla. Des del poble pots anar caminant a Esterri d’Àneu, a dos quilòmetres d’aquí, tot passant pel Castell de València
El poble de València d’Àneu manté l’encant dels petits pobles de muntanya, amb cases de pedra, llosats pendents i carrerons medievals.
Un marc incomparable en que els pobles encara mantenen l’encant d’una tradició mil·lenària, agrícola i ramaderia, forjada amb pedra, fusta i llosa sense renunciar al progrés i a la nova tecnología.
En ple cor del Pirineu de Lleida, pots fer multitud d’excursions a la natura amb el punt de sortida de LO PALLER: no dubtis en preguntar-nos, estarem encantats de descobrir-te els racons més bonics perquè passeu uns dies inolvidables a les Valls d’Àneu. La natura aquí es pot gaudir totes les estacions de l’any, i la zona és especialment adient per fer turisme en familia.

Una bona sortida de cap de setmana!