Activitats dissenyades per observar la fauna del nostre territori i dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, fora dels nuclis zoològics. Ens endinsarem en el seu hàbitat, cercarem rastres i restes, escoltarem els sons presents en la natura i farem una immersió a la descoberta d’aquestes espècies emblemàtiques.

PEL PAÍS DE L’ÓS

Recorregut que forma part de la xarxa d’itineraris del seguiment de l’Ós Bru del Pallars Sobirà, per endinsar-se a l’hàbitat d’aquesta espècie en tots els seus elements. Activitat de mig dia i adaptada a tots els nivells.

15€ (majors de 12 anys) / 12€ (de 6 a 12 anys) / 7.5€ (de 3 a 5 anys)

TRAVESSA PEL PAÍS DE L’ÓS

Travessa d’alta exigència física (9 hores de recorregut) per la part alta del territori de l’Ós Bru, passant per indrets de gran bellesa.

50€ (majors de 16 anys) No inclou el taxi de tornada

LA BRAMA DEL CÉRVOL

T’acompanyem a la observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la incessant intenció d’atraure les femelles, des d’un indret que ens potencií la observació sense malmetre la seva tranquil·litat.

20€ (majors de 12 anys) / 16€ (de 6 a 12 anys)

FAUNA AL CAPVESPRE

Recorregut per una zona totalment allunyada de les massificacions on cercarem la presència de cèrvids i altres espècies, amb un descens amb la llum del frontal per gaudir de la natura al capvespre.

15€ (majors de 12 anys) / 12€ (de 6 a 12 anys)

Albums

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà
No us ho podeu perdre!

OBAGA ÉCOTURISME

Activitats per viure la natura

En els nostres itineraris no hi ha pressa, engeguem el motor sensorial, escoltem el silenci irromput pel cant seductor d’algun ocell, percebem l’essència del paisatge, trepitgem i gaudim de l’entorn per entendre que formem part d’ell, a cada estació una recepta, a cada instant una experiència.

Oferim un ampli ventall d’activitats vinculades en el territori al llarg de tot l’any:

Astronomia
Raquetes de neu
Senderisme
Fauna
Flors i papallones
Bolets de tardor
Astronomia  Raquetes de neu  Senderisme  Fauna  Flors i papallones Observació astronòmica
Champignons d'automne

El nostre és un país de llarga tradició boletaire. Quan arriba la tardor els bolets són una bona excusa per passejar per les obagues més meravelloses del Pirineu, percebre l’olor de trementina dels avets després d’un dia de pluja i fer un bany de bosc a la recerca de la gran diversitat d’espècies que ens ofereixen els nostres boscos.

Fleurs et papillons

L’estiu ens obre una finestra a la descoberta dels paisatges i del territori. Flors i papallones és una activitat dissenyada per descobrir la gran biodiversitat que ens ofereixen els nostres hàbitats i entendre les curiositats i característiques d’aquesta relació tant directe entre les flors i els insectes.

Flora a l’abast primera part de l’activitat on descobrirem la vegetació del territori, aquelles flors comestibles, les tòxiques i mortals, i aquelles que des de fa centenars anys les dones del territori collien per a usos terapèutics i remeiers.

Escates de mil colors segona part de l’activitat per descobrir el fascinant món de les papallones diürnes, amb la descoberta de les característiques més sorprenents i el seu cicle biològic, comptem amb el permís específic de captura i posterior alliberament, per gaudir-les de ben a prop.

Instagram

©2019 ObagaActivitats | DénégationQui sommes-nous?Cookies | Sitemaps


 

Template by JoomlaShine