Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu

Instagram

Raquetes de neu al parc natural de l'Alt Pirineu i al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
V_any: 2018

L’hivern al Pirineu és llarg, els dies s’escurcen i les temperatures davallen. Tot i així sortim per fer un passeig damunt el mantell blanc amb raquetes de neu.

Observant el paisatge del Parc Natural de l'Alt Pirineu
V_any: 2018

Us oferim una proposta d’itineraris al llarg de les quatre estacions de mig dia, de dia sencer o de travessa pels racons més emblemàtics del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Observació astronòmica amb telescopi
V_any: 2018

Les activitats de divulgació astronòmica ens apropen al coneixement i a la interpretació del firmament. Aprendre a identificar les constel·lacions a ull nu i observar amb telescopi els principals objectes del cel profund, assaborint una bona ratafia o un cassis, és una experiència on cultura, ciència i tradició s'uneixen.

Observació de fauna
V_any: 2018

Activitats dissenyades per observar la fauna del nostre territori i dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, fora dels nuclis zoològics. Ens endinsarem en el seu hàbitat, cercarem rastres i restes, escoltarem els sons presents en la natura i farem una immersió a la descoberta d’aquestes espècies emblemàtiques.

Instagram

©2018 ObagaActivitats | Avís legal | Qui som? | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine