Esplai Naturalista i Punt Juvenil

Des d’Obaga i amb la col·laboració de persones expertes del territori, tornem a engegar màquines per fer la 4a edició del Punt Juvenil i de l’EsNat, obrint-nos a nous espais i afegint més dies d’excursions de dia sencer.

Es disposa de  20 places i consistirà en 2 activitats de dissabte al mati (Punt Juvenil) o a la tarda (EsNat) i 4 excursions de dia sencer (10h-16h).

Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà nens  de 1º a 4º de primària, a l’EsNat, i de 4º de primària a 1º d’ESO, els participants del Punt Juvenil. 

Programació:

La programació funcionarà de forma diferent a l’any passat. Ens obrim a nous espais i no tindrem el camp base a Llavorsí. Cada dissabte ens espera un lloc diferent!

14 d’abril:     Amfibis d’aigua dolça (Les Vernedes) / Mati (Punt) i Tarda (EsNat)

21 d’abril:     A la recerca de l’Herc (Cerbi)  / Tot el dia (Punt i EsNat)

12 de maig:   Els secrets de la pesca (Guingueta d’Àneu). Tot el dia(Punt i EsNat)  Amb la Meri i l’Isma

19 de maig:   El camí de l’últim Càtar (Tirvia) / Mati (Punt) i Tarda (EsNat)

26 de maig:   Traginers per un dia (Tornafort) / Tot el dia (Punt i EsNat) Amb en Cesc Capdevila

2 de juny:     Amb vista d’ocell (Bonaigua) / Tot el dia (Punt i EsNat)

En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, les activitats de mati i tarda tindran una ubicació alternativa. En el cas de les excursions, s’anul·laran per posposar-se en una altra data que proposarem, i si no tenim disponibilitat de calendari retornarem els diners corresponents.

Programes d'activitats i projectes educatius

Ens dediquem a l’educació ambiental des de fa més de 25 anys, hem treballat en diferents entitats i centres vinculats amb l’educació ambiental, hem estat partícips de la creació i disseny de nombroses activitats i de la coordinació de diferents programes educatius.

Activitats d'educació ambiental

OBAGA Educació realitza un conjunt d'actuacions per treballar l'educació cap a la sostenibilitat amb alumnes que viuen i visiten el territori. A banda, ofereix la possibilitat de dissenyar projectes i programes educatius vinculats amb el desenvolupament sostenible del territori.

  • Escoles del territori
  • Escoles que visiten el territori
  • EsNat i Punt Juvenil
  • Programes i projectes

Escoles del territori Escoles que visiten el territori Punt Juvenil i Esplai Naturalista Projectes educatius

educacio3.jpgeducacio2.jpgeducacio5.jpgeducacio1.jpg

Activitats d'educació ambiental per escoles del territori

Les activitats educatives adreçades a les escoles tenen com a finalitat recolzar el coneixement del medi dins de cada projecte educatiu dels diferents centres docents.

La descoberta de l’entorn, la vivència, l’experiència i l’aprenentatge són valors clau per entendre com és el nostre territori.

Instagram

©2018 ObagaActivitats | Avís legal | Qui som? | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine