Agenda

Instagram

Recursos Didàctics per al Coneixement de la Fauna i la Vegetació

 Registre tancat
 
0
Categoria
Formació ambiental
Data
2017-07-10 12:00 - 2017-07-13 19:00
Lloc
Casa de l'Ós Bru d'Isil - Casa Sastrés
Isil
Telèfon
973 70 33 90
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els espais naturals protegits formen part del nostre patrimoni. La vegetació i la fauna, entre altres elements, integren un escenari que any rere any acull nombrosos visitants. D’altra banda, en les darreres dècades s’han identificat diversos problemes socioambientals que afecten el conjunt del planeta. Per aquests motius, és molt important el desenvolupament d’activitats educatives arrelades al medi natural que permetin conèixer-lo millor i abordar les solucions necessàries per fer front als problemes que té plantejats.

Amb aquest punt de partida, els objectius d’aquest curs són: aprendre a identificar i conèixer les característiques i els usos principals de la flora de muntanya; identificar i classificar els rastres i les restes més comunes de la fauna dels Pirineus; conèixer eines i estratègies didàctiques per al treball del medi natural amb infants i joves, i interpretar els canvis viscuts al llarg dels anys en els sistemes ecològics relacionats amb la fauna.

El curs s’adreça especialment a aquelles persones que es dediquen al món educatiu formal i informal i que tinguin un interès pel coneixement naturalista que els permeti, a posteriori, la realització d’activitats, tant per a adults com per a infants.

 
 

Totes les dates

  • Des de 2017-07-10 12:00 a 2017-07-13 19:00

Llista de participants

 Cap participant 

Instagram

©2018 ObagaActivitats | Avís legal | Qui som? | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt
Template by JoomlaShine