Senderisme amb raquetes de neu és una proposta per recórrer aquests paratges amb un mitjà tranquil i de fàcil aprenentatge. Us oferim excursions de tot el dia, de matí o de curta durada a l’abast de tothom, d’iniciació, per als més experts, famílies amb nens o els que cerquin un itinerari més tècnic d’alta muntanya.

  • Parc Nacional Aigüestortes y Estany de Sant Maurici 
  • Parc Natural de l'Alt Pirineu  
  • Vall d'Aran

Les nocturnes amb raquetes de neu és una modalitat per connectar amb la naturalesa a la llum de la lluna, una experiència espectacular que s'acompanya d'una observació de les estrelles. Us ensenyarem a trobar fàcilment l'estrella polar i identificar constel·lacions com la Óssa major i Orió.

PREUS MAJORS DE 12 ANYS 

MENORS DE 12 ANYS 

  RAQUETES

35 €  30 € Reserva Ara
    NOCTURNA   38 €  32 € Reserva Ara

Fem una ruta guiada de muntanya amb els peus al Parc Natural de l'Alt Pirineu i la vista al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 

Sortim des de la Bonaigua i pujarem fins a veure la posta de Sol des del Cim de la Cigalera de 2497 m, veurem com marxa el sol mentre veiem el massís del Posets Maladeta, l'Aneto i molts altres cims del Pirineu.  

Mentre fem l'excursió us explicarem com funciona la natura a l'alta muntanya pirinenca, fins i tot, amb sort, podrem observar algun animal. 

Gaudirem de moments únics amb la màgica pau de les muntanyes, no se'ns acut millor manera d'acabar el dia, que fer-ho en un lloc tan espectacular!

PREUS

MAJORS DE 12 ANYS  

POSTA DE SOL DES DE LA CIGALERA  

30 € Reserva Ara

Observació de fauna

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a l'observació i l'escolta de l’espectacular zel dels cérvols, que bramen fort amb la intenció d’atraure les femelles. Ho farem des d’un indret espectacular on els observarem sense malmetre la seva tranquil·litat.

Sortim a trenc d'alba, en un indret del Parc Natural de l'Alt Pirineu, fins arribar al punt d'observació. Veurem la sortida del sol mentre escoltem i veiem des de lluny, amb telescopis terrestres els cérvols mentre bramen.

Mentre observem, podem beure una infusió km0 i durant el camí us explicarem moltes coses sobre natura i muntanya. 

Així doncs podeu venir a fer una excursió molt especial, fent salut, exercici i aprenent de la natura.


PREUS

PREU PER PERSONA

 Brama del Cérvol ADULTS

28 €  Reserva Ara

 Brama del cérvol (6 A 11 ANYS)

25 €  Reserva Ara 

Observació de fauna

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a l'observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la intenció d’atraure les femelles. Ho farem des d’un indret espectacular on els observarem  sense malmetre la seva tranquil·litat.

Activitat que es desenvolupa només des de mitjans de Setembre a mitjans d'Octubre.  

Fauna pirinenca

Matinem per arribar a l'hàbitat de les marmotes i els isards, esperant la recompensa de poder-los observar amb el telescopi i farcir-nos de paisatge.  

Els grups petits, de màxim 8 persones per guia, ajuden a augmentar la possibilitat d'observar i gaudir de l'experiència. 

Rastres de fauna en família

Activitat familiar on en la qual de forma amena i divertida ens introduïrem al món dels rastres de fauna.

Aprendrem quins tipus de rastres podem trobar al nostre entorn, després explorarem l'entorn per enedevinar qui ha passat per allí.

La brama del cérvol al parc natural de  l'Alt PirineuReserva Ara

 

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà.
No us ho podeu perdre!

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework