Senderisme amb raquetes de neu és una proposta per recórrer aquests paratges amb un mitjà tranquil i de fàcil aprenentatge. Us oferim excursions de tot el dia, de matí o de curta durada a l’abast de tothom, d’iniciació, per als més experts, famílies amb nens o els que cerquin un itinerari més tècnic d’alta muntanya.

  • Parc Nacional Aigüestortes y Estany de Sant Maurici 
  • Parc Natural de l'Alt Pirineu  
  • Vall d'Aran

Les nocturnes amb raquetes de neu és una modalitat per connectar amb la naturalesa a la llum de la lluna, una experiència espectacular que s'acompanya d'una observació de les estrelles. Us ensenyarem a trobar fàcilment l'estrella polar i identificar constel·lacions com la Óssa major i Orió.

PREUS MAJORS DE 12 ANYS 

MENORS DE 12 ANYS 

  RAQUETES

35 €  30 € Reserva Ara
    NOCTURNA   35 €  30 € Reserva Ara

Endinsar-se en un bosc madur ens aporta directament un benestar general que millora la nostra salut.

En aquesta activitat practicarem la tècnica del “shinrin-yoku”, és a dir un bany de bosc, una pràctica basada en passar temps al bosc amb l’objectiu de millorar el nostre benestar, escoltant els sons del medi i deixant que els sentits gaudeixin del nostre entorn per acabar amb una connexió directe entre un mateix i el medi.

Us proposem reconnectar amb la natura a través d'un bany de bosc.

Passejar lentament, escoltant el silenci, respirant, relaxant-se, harmonitzant amb el ritme del bosc madur i sentint l'essència de la naturalesa. Canviar el ritme accelerat del dia a dia, calmar el sistema nerviós i estar atents/es amb tots els sentits.

Ens acompanyes en aquest bany?

L'activitat es farà amb un grup màxim de 8 persones per guia, per tal de garantir els nivells de qualitat d'Obaga

PREUS

ADULTS

 BANY DE BOSC 

20 €  Reserva Ara

Ens ajudes a resoldre l'Enigma?

Us proposem una activitat d’orientació amb enigmes, on cada grup de participants haurà de recórrer a peu un circuit per la muntanya amb l’ajuda de les indicacions. Cal trobar els punts de control senyalitzats al mapa i resoldre l’enigma del pastor que, anys més tard, ha decidit recuperar l’ofici.

Vine a fer aquesta activitat de Geocaching d'alçada prop dels 2.000 metres enmig de les muntanyes de la Bonaigua i la Vall de Gerber, on podreu aprendre mentre jugueu i camineu per la muntanya. 

Els grups no superaran les 15 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga.

PREUS

Majors de 12 anys 

Menors de 12 anys 

 GEOCACHING, L'ENIGMA DEL PASTOR 

15 €  5 €  Reserva Ara

En aquesta activitat descobrirem els secrets de les flors mentre caminem per sobre dels 2.000 metres. De forma divertida, mirarem les seves formes amb lupa, aprendrem com sobreviuen, sabrem per a què es fan servir, dibuixarem els pètals, veurem clons...

Voleu saber quina és la flor de Panoràmix? i la del guerrer Aquiles? Heu vist mai les ciutats que trepitgeu amb els peus mentre avanceu ? 

Partint ja des de ben amunt, allà on s'uneixen les Valls d'Àneu amb la Val d'Aran, observarem les flors als prats alpins durant l'estiu, on llegirem el paisatge i els cims que ens envolten.

És una activitat preparada tant per a nens com adults. Una activitat per aprendre de la natura en alçada.


PREUS

ADULTS

MENORS DE 12 ANYS 

 FLORS DE MUNTANYA

20 €  15€ Reserva Ara

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework