Enquadrem la imatge en el parc nacional?

Vine a fer una ruta i taller fotogràfic amb mòbil on podreu captar les millors instantànies del Parc Nacional, traient tot el profit al vostre mòbil, al mateix temps que coneixereu i descobrireu des d'un altre punt de vista el Parc Nacional.

Treballant l'enquadrament, la llum, la perspectiva, el zoom o l'enfocament amb un paisatge immillorable.

Els grups no superaran les 12 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga.


PREUS

PREU PER PERSONA

 EMMARCA EL PARC 

20 €  Reserva Ara

Senderisme amb raquetes de neu és una proposta per recórrer aquests paratges amb un mitjà tranquil i de fàcil aprenentatge. Us oferim excursions de tot el dia, de matí o de curta durada a l’abast de tothom, d’iniciació, per als més experts, famílies amb nens o els que cerquin un itinerari més tècnic d’alta muntanya.

Mentre caminem us explicarem com funciona la natura durant l'hivern a l'alta muntanya del Pirineu.

  • Parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici 
  • Parc natural de l'Alt Pirineu  
  • Vall d'Aran

Les nocturnes amb raquetes de neu és una modalitat per connectar amb la naturalesa a la llum de la lluna, una experiència espectacular que s'acompanya d'una observació de les estrelles. Us ensenyarem a trobar fàcilment l'estrella polar i identificar constel·lacions com l'Óssa major i Orió.

PREUS + DE 12 ANYS 

- DE 12 ANYS 

  RAQUETES

35 €  30 € Reserva Ara

    NOCTURNA   38 €  32 € Reserva Ara

Sabíeu que les papallones van conviure amb els dinosaures? Que algunes migren milers de quilòmetres o que algunes viuen sense menjar mai res?

Descoberta de les papallones és una activitat dissenyada per descobrir la gran biodiversitat dels nostres hàbitats i entendre les curiositats i característiques d'aquests insectes.

Primer descobrirem la vegetació del territori, aquelles flors comestiblesles tòxiques, les mortals i aquelles que les dones del territori collien per a usos terapèutics i remeiers.

Després farem un recorregut per a conèixer el fascinant món de les papallones diürnes, n'explicarem les característiques més sorprenents i el seu cicle biològic. Comptem amb el permís específic de captura i posterior alliberament, per gaudir-les de ben a prop.

Els grups no superaran les 12 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga

PREUS

+ 11 anys  

6 - 11 anys 

     DESCOBERTA DE LES PAPALLONES  

18 €  15 €  Reserva Ara

Amb l'activitat d'observació astronòmica ens apropem al coneixement i a la interpretació del firmament, amb les nostres guies amb certificat Starlight, aprendrem a identificar les constel·lacions i les estrelles alhora que sabrem la mitologia que les envolta.

Observem amb telescopi els principals objectes del cel profund mentre assaborim, una bona infusió local km0, un licor tradicional del Pirineu, un formatge de la terra o un tast de vi.

Les nostres activitats es fan en zones amb la certificació de destinació i reserva Starlight, amb un cel amb molt poca contaminació lumínica, això ens permetrà veure multitud d'estrelles, planetes, galàxies...

Disposem de dos telescopis transportables i el material addicional necessari per a gaudir al màxim de les nits estrellades. 

Si voleu saber com trobar ràpidament l'estrella polar, saber quines constel·lacions veien antigament els pastors o que Betelgeuse és una estrella gegant vermella feu aquesta activitat.

PREUS + DE 12 ANYS 

- DE 12 ANYS 

 ASTRONOMIA + TELESCOPI + TAST DE VI I FORMATGE

28 €
25 € Reserva Ara

ASTRONOMIA + TELESCOPI + LICORS O INFUSIÓ

18 €  12 € Reserva Ara

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework