Activitats dissenyades per observar la fauna del nostre territori i dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu i del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, fora dels nuclis zoològics o de la zona més freqüentada d'Espot.

Ens endinsarem en el seu hàbitat, cercarem rastres i restes, escoltarem els sons presents en la natura i farem una immersió a la descoberta d’aquestes espècies emblemàtiques.

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a la observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la incessant intenció d’atraure les femelles, des d’un indret que ens potencií la observació sense malmetre la seva tranquil·litat.

Activitat que es desenvolupa només des de mitjans de Setembre a mitjans d'Octubre. 

Brama del cérvol al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Fauna pirinenca

Matinem per arribar a l'hàbitat de les marmotes i els isards, esperant la recompensa de poder-los observar amb el telescopi i farcir-nos de paisatge  

Durant el recorregut es van realitzant les explicacions pertinents i amb l'ajuda dels aparells òptics s'intenta observar espècies de fauna com isards, marmotes, cabirols i altres regals que puguin sorgir.

Els grups petits, de màxim 8 persones per guia, ajuden a augmentar la possibilitat d'observar i gaudir de l'experiència. 

Restes i rastres de fauna

Activitat familiar per, de forma amena i divertida, introduïr-nos al món dels rastres de fauna.

Diferents dinàmiques i recursos inicials ens permetran donar les pautes per sortir al medi natural i fer troballes interessants.

Rastres i restes de fauna al País de l'Ós Bru

Activitat relacionada amb els rastres de fauna pirinenca i fórmules per a aprendre a identificar-les. Activitat d'una hora i mitja de durada.

Interpretant els rastres de faunaObservant i escoltant la brama del cérvol  (Cervus elaphus)fauna1.jpgIsard en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Rupicapra rupicapra)

Reserva Ara

 

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà.
No us ho podeu perdre!

Instagram

©2021 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

Reserva Ara
JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework