Observació de fauna

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a l'observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la intenció d’atraure les femelles. Ho farem des d’un indret espectacular on els observarem  sense malmetre la seva tranquil·litat.

Activitat que es desenvolupa només des de mitjans de Setembre a mitjans d'Octubre.  

Fauna pirinenca

Matinem per arribar a l'hàbitat de les marmotes i els isards, esperant la recompensa de poder-los observar amb el telescopi i farcir-nos de paisatge.  

Els grups petits, de màxim 8 persones per guia, ajuden a augmentar la possibilitat d'observar i gaudir de l'experiència. 

Rastres de fauna en família

Activitat familiar on en la qual de forma amena i divertida ens introduïrem al món dels rastres de fauna.

Aprendrem quins tipus de rastres podem trobar al nostre entorn, després explorarem l'entorn per enedevinar qui ha passat per allí.

La brama del cérvol al parc natural de  l'Alt PirineuReserva Ara

 

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà.
No us ho podeu perdre!

Endinsar-se en un bosc madur ens aporta directament un benestar general que millora la nostra salut.

En aquesta activitat practicarem la tècnica del “shinrin-yoku”, és a dir un bany de bosc, una pràctica basada en passar temps al bosc amb l’objectiu de millorar el nostre benestar, escoltant els sons del medi i deixant que els sentits gaudeixin del nostre entorn per acabar amb una connexió directe entre un mateix i el medi.

Us proposem reconnectar amb la natura a través d'un bany de bosc.

Passejar lentament, escoltant el silenci, respirant, relaxant-se, harmonitzant amb el ritme del bosc madur i sentint l'essència de la naturalesa. Canviar el ritme accelerat del dia a dia, calmar el sistema nerviós i estar atents/es amb tots els sentits.

Ens acompanyes en aquest bany?

L'activitat es farà amb un grup màxim de 8 persones per guia, per tal de garantir els nivells de qualitat d'Obaga

PREUS

ADULTS

 BANY DE BOSC 

20 €  Reserva Ara

Sabíeu que les papallones van conviure amb els dinosaures? que algunes migren milers de quilòmetres o que algunes no mengen mai res?

Descoberta de les papallones és una activitat dissenyada per descobrir la gran biodiversitat dels nostres hàbitats i entendre les curiositats i característiques d'aquets insectes.

Primer descobrirem la vegetació del territori, aquelles flors comestiblesles tòxiques, les mortals i aquelles que les dones del territori collien per a usos terapèutics i remeiers.

Després farem un recorregut per a conèixer el fascinant món de les papallones diürnes, n'explicarem les característiques més sorprenents i el seu cicle biològic. Comptem amb el permís específic de captura i posterior alliberament, per gaudir-les de ben a prop.

Aquesta activitat finalitza amb l'elaboració d'un remei artesanal que us podreu emportar a casa.

Els grups no superaran les 12 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga

PREUS

+ 11 anys  

6 - 11 anys 

 DESCOBERTA DE LES PAPALLONES  

18 €  15 €  Reserva Ara

Ens ajudes a resoldre l'Enigma?

Us proposem una activitat d’orientació amb enigmes, on cada grup de participants haurà de recórrer a peu un circuit per la muntanya amb l’ajuda de les indicacions. Cal trobar els punts de control senyalitzats al mapa i resoldre l’enigma del pastor que, anys més tard, ha decidit recuperar l’ofici.

Vine a fer aquesta activitat de Geocaching d'alçada prop dels 2.000 metres enmig de les muntanyes de la Bonaigua i la Vall de Gerber, on podreu aprendre mentre jugueu i camineu per la muntanya. 

Els grups no superaran les 15 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga.

PREUS

Majors de 12 anys 

Menors de 12 anys 

 GEOCACHING, L'ENIGMA DEL PASTOR 

15 €  5 €  Reserva Ara

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework