Activitats dissenyades per observar la fauna del nostre territori i dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, fora dels nuclis zoològics. Ens endinsarem en el seu hàbitat, cercarem rastres i restes, escoltarem els sons presents en la natura i farem una immersió a la descoberta d’aquestes espècies emblemàtiques.

PEL PAÍS DE L’ÓS

Recorregut que forma part de la xarxa d’itineraris del seguiment de l’Ós Bru del Pallars Sobirà, per endinsar-se a l’hàbitat d’aquesta espècie en tots els seus elements. Activitat de mig dia i adaptada a tots els nivells.

15€ (majors de 12 anys) / 12€ (de 6 a 12 anys) / 7.5€ (de 3 a 5 anys)

TRAVESSA PEL PAÍS DE L’ÓS

Travessa d’alta exigència física (9 hores de recorregut) per la part alta del territori de l’Ós Bru, passant per indrets de gran bellesa.

50€ (majors de 16 anys) No inclou el taxi de tornada

LA BRAMA DEL CÉRVOL

T’acompanyem a la observació i escolta de l’espectacular zel dels cérvols amb la incessant intenció d’atraure les femelles, des d’un indret que ens potencií la observació sense malmetre la seva tranquil·litat.

20€ (majors de 12 anys) / 16€ (de 6 a 12 anys)

FAUNA AL CAPVESPRE

Recorregut per una zona totalment allunyada de les massificacions on cercarem la presència de cèrvids i altres espècies, amb un descens amb la llum del frontal per gaudir de la natura al capvespre.

15€ (majors de 12 anys) / 12€ (de 6 a 12 anys)

Albums

La fauna és present, però no sempre es deixa veure, tot i així us garantim una vivència que de ben segur us agradarà
No us ho podeu perdre!

©2022 ObagaActivitats | DénégationQui sommes-nous?Cookies | Sitemaps


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework