Pots venir amb nosaltres a fer senderisme en rutes de diversos dies on et guiarem per itineraris d'alta muntanya i gaudirem de la natura, de parades en paisatges espectaculars i de descansos en refugis.

Durant el recorregut us explicarem la fauna, la flora, les pedres, els racons, la història... mentre caminem per corriols, blocs de granit o dins de frondosos boscos.

Viurem una experiència molt gratificant pels paratges pirinencs del Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici

Travessa Gerber - Bonaigua 12 i 13 de Juliol:

Ruta de dos dies on recorrem les valls de Gerber i de Ruda fent l'emblemàtic Pic d'Amitges i passant la nit al refugi de Saboredo. L'endemà desfem la Vall de Ruda i remuntem fins al port de la Bonaigua. Allí amb un suau descens tornem al punt de partida.

Passem per estanys emblemàtics del parc, paisatges de blocs, colls i prats alpins, una bona travessa per la zona Nord - Est del Parc Nacional

Ruta que transcorre per terrenys de mitja i alta muntanya: corriols, terrenys irregulars. Bona forma física.

Desnivell: +1.193 m 
Distància: 20 km

De Son a la Vall de Cabanes 27 i 28 de Juliol:

Travessa de dos dies pel Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici on gaudirem de grans panoràmiques de bona part del Pirineu del Pallars Sobirà i Aran. Passarem per zones de granit, de prats alpins, de crestes amples, el cim del Pinetó (2.646m) i boscos de grans avets. Si en tenim ganes i el temps ho permet podrem fer algun altre cim de la zona.

Ruta que transcorre per terrenys de mitja i alta muntanya: corriols, terrenys irregulars. Bona forma física.

Desnivell: +1.578 m
Distància: 22 km

MÉS INFORMACIÓ?


PREUS

PREU PER PERSONA

 TRAVESSA GERBER - BONAIGUA

255 €  Reserva Ara

 TRAVESSA SON - CABANES

230 €  Reserva Ara

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework